Braamspunt

Braamspunt

Voor een relaxte dag aan het strand, bieden wij u een heerlijke dagtour naar Braamspunt. Dit prachtige gebied vormt een zandtong aan de kust van Suriname en is vooral bekend vanwege de bijzondere vogelsoorten en de zeeschildpadden. De perfecte plek om te genieten van zon, zee, strand en wildlife.

Braamspunt Xperience

We vertrekken omstreeks 16:00 uur vanaf Leonsberg. Daar zal onze bootsman ons verwelkomen en ons met een prachtige boottocht naar Braamspunt brengen. Onderweg zullen we op zoek gaan naar de vele dolfijnen die er in deze streek te vinden zijn.

Na aankomst heeft u alle tijd om te genieten van ons nieuw gebouwde kamp met een heerlijke loungeruimte, midden op het strand van Braamspunt. ’s Avonds maken we een avondwandeling, waarbij we op zoek gaan naar de zeeschildpadden die daar hun eieren leggen. Vervolgens vertrekken we per boot terug naar Leonsberg, waar u omstreeks 00:00 uur zult aankomen.

Extra’s

* Voor extra avontuur is deze tour te combineren met een helikoptervlucht van Leonsberg naar Braamspunt.
Meerprijs: € 99 per persoon

* Deze tour is voor een kleine meerprijs ook  te combineren met een bezoek aan Plantage Rust en Werk of Museum Nieuw Amsterdam. 

1 dag

}

Start 15:00 - Einde 00:00

Inclusief pick up

Inclusief eten en drinken

€ 49,- p.p.

* Prijs op basis van 4 personen. Bij vertrek met meer of minder personen, kan de prijs afwijken.