Tours

Jungle Xperience Suriname laat u Suriname niet alleen zien, maar vooral beleven. Dat doen we op onze eigen, unieke manier. Naast alle gangbare tours die ook door andere reisorganisaties worden aangeboden, bieden wij u onze selectie van unieke tours. Deze tours zijn met zorg samengesteld en brengen u naar unieke bestemmingen waar u activiteiten kunt beleven die u alleen bij Jungle Xperience Suriname vindt. Het is ook mogelijk deze tours te combineren of aan te passen naar uw persoonlijke wensen.

“Blessed are the curious, for they shall have adventures”

Tours

Brownsberg

Avontuurlijk abseilen van een waterval

Saamaka

Wildwater kayakken over de rivier

Matapica

Natuur, cultuur en wildlife

Braamspunt

Zon, zee, strand en schildpadden

Matawai

Back to basic in de Surinaamse jungle

West Suriname

Hiken, kayakken en boomklimmen

TOURS OP MAAT

Naast ons touraanbod, bieden wij ook dagtours en reizen op maat aan. Wilt u zelf uw perfecte avontuur samenstellen of een bestaande tour aanpassen? Neem dan gerust contact met ons op. We informeren u graag over onze mogelijkheden.

Xperience van onze gasten

Abseilen van een waterval op Brownsberg, wat een ervaring en wat een ervaren begeleiding! Dit bleek te gelden voor de hele tweedaagse tour. Nooit geweten hoe mooi en interessant Suriname is. Deze twee gidsen maken door hun kennis, ervaring en betrokkenheid er echt een gedenkwaardige tour van. Diep de jungle in en overnachten in de hangmat in een traditioneel dorp is niet iets wat je iedere dag meemaakt. Voor mij een ervaring welke ik dacht nooit te beleven! Super bedankt voor de tour waar wij met veel plezier aan terug denken. Een aanrader!

E. van Oorschot