West Suriname

West Suriname

West Suriname is voornamelijk bekend vanwege de prachtige natuur en de authentieke cultuur. Dit gebied is dunbevolkt, en wordt slechts bewoond door de inheemse Indianen en de brede variatie aan dieren die in deze streek voorkomen.

West Suriname Experience

Op de eerste dag vetrekken we al rond 01:00 vanuit Paramaribo met onze jeeps. Onderweg zullen we veel dieren spotten die ’s nachts actief zijn. Rond 12:00 uur zullen we aankomen bij ons Matapi kamp. Hier genieten we van een heerlijke lunch en is er tijd om wat te relaxen. Rond 15:00 geeft onze gids een korte kayak training, waarna we de rivier op gaan om dieren te spotten. We zullen de Corantijnrivier rond 18:00 uur bereiken, waarna we voor zonsondergang weer bij ons Matapi kamp zullen aankomen.

Na een vroeg ontbijt op de tweede dag, vertrekken we voor een wandeling waarbij we veel bijzondere vogelsoorten zullen spotten. Aansluitend vertrekken we naar de Avanavero stroomversnellingen in de Kabalebo rivier. ’s Middags gaan we weer terug naar ons kamp, waar we genieten van een diner. We sluiten de dag af met een kampvuur onder de sterrenhemel.

Ook op de derde dag vetrekken we al vroeg. Na het ontbijt kunt u kiezen tussen verschillende avontuurlijke activiteiten voor de ochtend en de middag. Zo kunt u gaan boomklimmen in een van de gigantische bomen die hier zijn, of kunt u gaan vissen in de rivier.

De vierde dag vertrekken we rond 10:00 uur naar de Blanche Marie stroomversnellingen in de Nikerie rivier. Hier genieten we van de prachtige omgeving en is er tijd om te zwemmen en te relaxen. Aansluitend zullen we een mooie wandeltocht maken. Omstreeks 21:00 gaan we terug naar ons Matapi kamp en genieten we van een heerlijk diner op onze laatste avond.

Op de laatste dag vertrekken we na het ontbijt terug naar Paramaribo, waar we rond 22:00 zullen aankomen.

5 dagen

}

Start 01:00 - Einde 22:00

Inclusief pick up

Inclusief eten en drinken

Overnachting in resort

€ 499,- p.p.

* Prijs op basis van 4 personen. Bij vertrek met meer of minder personen, kan de prijs afwijken.