Over ons

Jungle Xperience Suriname

Ons kleine team bestaat uit ervaren gidsen met een grote passie voor de Surinaamse jungle, en alles wat zij ons te bieden heeft. Onze expedities zien we dan ook niet alleen als ons werk, maar als een verlengde van onze levensstijl. We delen onze kennis, onze waardering en ons respect voor de Surinaamse natuur en cultuur dan ook graag met onze gasten. Daarnaast bevorderen we de ontwikkeling van de gemeenschap, door de lokale Surinaamse bevolking te ondersteunen en te betrekken in onze activiteiten.

“We love nature and live for adventure”

Julio & Elaine

Julio

Julio is een zeer ervaren gids en is al meer dan twintig jaar werkzaam in het toerisme. Hij heeft veel kennis over de flora en fauna van Suriname. Julio leeft voor avontuur en surft al zijn hele leven voor ‘de wilde kust’. Hij doet niets liever dan abseilen van de meest bijzondere plekken en kayakken over de grootste en wildste stroomversnellingen. Julio is trots op zijn Suriname en hij geniet ervan zijn liefde voor natuur en avontuur te delen met anderen.

Elaine

Elaine woont sinds vijf jaar in Suriname en is bijna net zo avontuurlijk als Julio. Zij is erg geinteresseerd in de verschillende culturen die Suriname rijk is. Ze heeft een grote passie voor de Surinaamse jungle, en is dan ook graag te vinden in het binnenland. Elaine zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt tijdens onze tours en expedities, zodat onze gasten een onvergetelijke tijd beleven.

Lokale samenwerkingen

Gavin

Gavin

Chauffeur

Gavin is een van onze vaste chauffeurs. Hij rijdt het liefst in de jungle waar hij wildlife kan spotten.

Ritesh

Ritesh

Gids

Ritesh is opgegroeid op de plantage Johanna Margretha. Hij is natuurbeschermer en werkt ook als gids.

Majokko

Majokko

Natuurbeschermer

Majokko woont en werkt op de Brownsberg en helpt ons bij het uitvoeren van onze avonturen op de Brownsberg.

Saskia

Saskia

Organisator

Saskia is een sterke Saramaccaanse moeder, die alles in haar dorp Duatra op en top regelt.