Reviews

Xperience van onze gasten

Onder de leiding van gidsen Julio en El heb ik deze 3-daagse tour gedaan. De eerste twee dagen brachten we door op Brownsberg waar het uitzicht prachtig is! Maar Brownsberg bleek nog meer te bieden, namelijk… Abseilen! Met de ervaring en het geduld van deze gidsen is dit een fantastisch avontuur!Na Brownsberg vertrokken we naar het Marrondorp Duatra. Wat een andere cultuur hebben de mensen daar! Door daar een nachtje te blijven slapen in je hangmatje beleef je dit op en top!

Marjon Riehl

En route met Gulio en Elaine voor onze tweedaagse naar Brownsberg en meer ……Abseilen van een waterval op Brownsberg……… wat een ervaring en wat een ervaren begeleiding! Dit bleek te gelden voor de hele tweedaagse tour ……. nooit geweten hoe mooi en interessant Suriname is. Deze twee gidsen maken door hun kennis, ervaring en betrokkenheid er echt een gedenkwaardige tour van. Diep de jungle in en overnachten in de hangmat in een traditioneel dorp is niet iets wat je iedere dag meemaakt. Voor mij een ervaring welke ik dacht nooit te beleven! Super bedankt voor de tour waar wij met veel plezier aan terug denken. Een aanrader!

Elaine van Oorschot

One of my best experience . It was an opportunity to experience part of the amazon aanrader!

Richard Bruce Mural

Julio en zijn team hebben mij laten zien wat het ECHTE Suriname is. Door mij 2 dagen en een nacht mee te nemen naar het binnenland. Wild water kajakken, de infinity pool, de nachtelijke jungle tocht en slapen in de jungle. Dag 1 was onvergetelijk maar de tweede dag zijn we naar Brownsberg geweest en hebben we geabseild, dit was wederom een ongelofelijke ervaring!Wil je het echte Suriname zien, en ben je avontuurlijk ingesteld?? Dan zou ik iedereen zeker aanraden deze tour te boeken!Ik wil jullie nogmaals bedanken voor deze onvergetelijke ervaring.

Valerie Colli