B2B

Naast de verschillende dagtours, meerdaagse reizen en avontuurlijke expedities, verzorgen wij ook andere activiteiten in de Surinaamse jungle. Zo organiseren we spannende teambuildings en personeelsuitjes, maar werken we ook regelmatig mee aan televisieopnames en filmproducties.

Producties

Tui International

Voor Tui International hebben we meegewerkt aan een reclame video. We waren verantwoordelijk voor de logistiek en de locatiebepaling voor de shoot. Samen met de filmploeg hebben we binnen drie dagen zes verschillende locaties bezocht, zo’n 300 kilometer van elkaar verwijderd. Ons team vervulde zelfs een figurantenrol in de productie. Zowel voor ons als voor de cast en crew was dit een fantastische uitdaging.

NHK Japan

We hebben meegewerkt aan een productie voor NHK Japan, waarbij we hen twee weken lang hebben ondersteund bij het maken van opnames in het CSNR natuurreservaat, het grootste natuurreservaat in Suriname. NHK heeft daar de bijzondere vogelsoort Rupicola Rupicola, zijn balsgedrag en leefomgeving in beeld gebracht. Voor ons was het een enorme uitdaging om maar liefst 700 kilo apparatuur, de cast en crew veilig naar de locaties te vervoeren.

Conservation International

Voor Conservation International waren we verantwoordelijk voor de logistieke begeleiding van het maken van de eerste virtual reality film van Suriname. De opnames zijn gemaakt door Jaunt VR. Deze film gaat over de mens en de rijke biodiversiteit in Suriname, zoals bijvoorbeeld de Trio indianen, die nog steeds op een natuurlijke manier zelfvoorzienend in de zuid Surinaamse jungle leven.

Sputnik TV

Voor een aflevering van het televisie programma ‘’beroepen zonder grenzen’’ zijn er opnames gemaakt met vrachtwagenchauffeurs in Suriname. Deze productie was een extra grote uitdaging, omdat het zich in het regenseizoen afspeelde. De productie is gesplitst in twee locaties die binnen hetzelfde tijdsbestek opgenomen moesten worden. Voor deze productie waren wij verantwoordelijk voor het transport, de locatiebepaling, de begeleiding van de crew en hun huisvesting.

Teambuilding