Brownsberg

Brownsberg

Brownsberg is een natuurreservaat, gelegen op een heuvel met een top van zo’n 400 meter. Brownsberg staat vooral bekend om de woeste Surinaamse Jungle en de prachtige flora en fauna die in deze streek te vinden zijn. Daarnaast is het een ideale plek om de Surinaamse jungle op een avontuurlijke manier te beleven. Onze Brownsberg tour is een tweedaagse reis die in het teken staat van abseilen.

Brownsberg Xperience

We vertrekken omstreeks 8:00 uur naar Brownsberg. Tijdens de twee uur durende reis zal onze gids uitgebreid vertellen over de omgeving. Na aankomst op de Brownsberg is er tijd om wat te eten en te genieten van de uitkijkpunten op de berg. Aansluitend zullen we vertrekken naar de Leo waterval, een waterval van zo’n … meter hoog. Onze gids zal eerst een korte training geven en alle voorbereidingen treffen voor het abseilen. Vervolgens nemen wij zo’n vier uur de tijd waarbij u meerdere keren de gelegenheid krijgt om, onder begeleiding van onze gids, te abseilen van deze spectaculaire waterval. Na het abseilen lopen we terug naar de top van de Brownsberg, waar ze ’s avonds nog een wandeling zullen maken waarbij we veel wildlife kunnen spotten.

Op de tweede dag nemen wij u mee naar een pas herontdekte waterval op de Brownsberg. Deze waterval is zo’n 150 meter hoog. Er bevinden zich verschillende natuurlijke jacuzzi’s en ook een poel waarin u kunt zwemmen. Ook bij deze waterval krijgt u wederom ruim de gelegenheid om te abseilen. We zullen hier enkele uren verblijven, zodat u optimaal kunt genieten van de natuur en van het avontuur. Aan het einde van de middag vertrekken we weer richting de stad, waar we omstreeks 19:00 uur zullen aankomen.

Extra’s

* Het is ook mogelijk om slechts 1 dag met ons mee te gaan naar de Brownsberg.
Prijs: € 95,-

2 dagen

}

Start 07:00 - Einde 20:00

Inclusief pick up

Inclusief eten en drinken

Overnachting in hangmat

€ 180,- p.p.

* Prijs op basis van 4 personen. Bij vertrek met meer of minder personen, kan de prijs afwijken.